Fraikin levert elektrische koelwagen aan Walravens

Het Brusselse familiebedrijf Walravens levert voortaan elektrisch aan lokale chefs en grootkeukens in de hoofdstad. Fraikin leverde aan het bedrijf een volledig elektrische koelwagen die is uitgerust met een aparte batterij voor de koelunit.

Walravens trekt volop de kaart van duurzaamheid en investeerde eerder al in zonnepanelen, energiebesparende koelsystemen, ecoverpakkingen en een cargofiets voor lokale leveringen. Nu voegt het familiebedrijf daar ook een elektrische koelwagen aan toe. De MAN ETG wordt gehuurd van Fraikin en kan per laadbeurt tot 160 kilometer rijden. De extra batterij van de koelunit kan een lading met een volume tot zo’n 120 bakken tot acht uur lang gekoeld houden.

lees ook

Aankomende Events

Sorry, no posts matched your criteria.

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo