Group Trans Wertz failliet

De onderneming Group Trans Wertz in Herve werd op 16 juni failliet verklaard door de Luikse rechtbank van koophandel. Het beheerde nog steeds een wagenpark van 16 voertuigen na een gerechtelijke reorganisatieprocedure die al sinds maart 2021 liep, maar die het bedrijf niet heeft gered.

Group Trans Wertz is ontstaan uit de fusie van twee voormalige transportbedrijven: Transports Iwan Wertz uit Verviers en Modema Express uit Welkenraedt. Deze fusie werd doorgevoerd onder impuls van twee nieuwe aandeelhouders uit Henegouwen en resulteerde in de hergroepering van de activiteiten in het industriepark van Chaineux, waar Group Trans Wertz over een magazijn van 5000 m2 beschikte.

lees ook

Aankomende Events

Sorry, no posts matched your criteria.

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo