Hankook lanceert Alphatread loopvlakvernieuwing [Advertorial]

100% kilometers voor 60% van de prijs en met een premium kwaliteit: dit is wat Hankook vandaag de dag biedt met haar Alphatread warmvernieuwings productlijn. Dit maakt Hankook’s SmartLife Solutions service aanbod compleet en komt uw budget en de natuur ten goede.

Uw Hankook partner kan u helpen om de levensduur van uw banden aanzienlijk te verlengen voor een fractie van de prijs van een nieuwe band: vertrouw hem uw Hankook karkassen toe en u zult ze als nieuw aantreffen.

Hankook Benelux stuurt al deze karkassen naar Duitsland, naar een fabriek die in 2018 is gekocht en gemoderniseerd met nieuwe vernieuwingsmallen. Daar worden de Hankook banden tot in de puntjes gecontroleerd, ontdaan van hun resterende slijtlaag en voorzien van nieuwe zijwanden en een nieuwe slijtlaag waarmee ze net als toen ze nieuw werden verkocht een hoog kilometerrendement kunnen leveren.  Bovendien bespaart het warm vernieuwen ongeveer 70% van de grondstoffen die voor nieuwe banden worden gebruikt.

Alle Hankook banden kunnen ook worden hersneden dankzij de onderliggende 5 tot 9 mm profiel, waardoor tot 25% meer kilometers kunnen worden gereden.

Als u deze techniek toepast en elk karkas twee keer vernieuwt verlengt u de levensduur van een band met wel 250%. Dit is wat Hankook het SmartLife Solutions-concept noemt.

Het Alphatread aanbod

  • De R-TH31 voor opleggers in de maat 385/65R22.5
  • De R-DH31 voor aandrijfassen, in de maat 315/70R22.5 en 315/80R22.5
  • De R-DM11 voor gemengd gebruik in de maat 315/80R22.5
  • Er worden later nieuwe profielen en afmetingen voor het regionaal vervoer en de bouw toegevoegd aan dit gamma.

 

Voor meer informatie over Hankook SmartLife Solutions en Hankook Alphatread, klik hier

 

lees ook

Aankomende Events

Sorry, no posts matched your criteria.

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo