Iveco S-Way wordt pace truck ETRC kampioenschap

Na de Mercedes Actros in 2016 en 2017 en de Ford F-Max in 2019 en 2020 levert Iveco de nieuwe pace truck voor de ETRC (European Truck Racing Championship) series, die op 11 en 12 september in Zolder worden verreden.

Voor de eerste keer zal deze pace truck geen diesel truck zijn. De Iveco S-Way, die de opener van de race zal zijn, is een NP-versie die ook op BioLNG zal rijden. Dit partnerschap loopt tot het einde van het seizoen 2023. De racetrucks zullen vanaf dit jaar HVO gebruiken als onderdeel van een partnerschap tussen de spromotoren van het kampioenschap en TotalEnergies.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo