Jost neemt Anné-Louagie over

Jost (dat niet langer Jost Group heet) heeft het bedrijf Anné-Louagie overgenomen, waardoor het zijn divisie containervervoer naar Frankrijk en Zwitserland zal versterken. Al het personeel zal ook door Jost worden overgenomen.

Anné-Louagie werd in 2003 in Temse opgericht door Mady Louagie en haar echtgenoot Marc Anné, die voordien het bedrijf Anné Gebroeders had geleid. De onderneming is gespecialiseerd in het internationale vervoer van containers over de weg, voornamelijk in “one way”. Het haalt een omzet van 12 miljoen euro en een toegevoegde waarde van ongeveer 1,3 miljoen euro met een vijftiental voltijdse equivalenten, die allemaal door Jost worden overgenomen: de twee managers, vijf bedienden en tien chauffeurs. Jost neemt ook 10 Volvo-trekkers en verschillende containeropleggers (ADR, multifunctioneel, met generator of reefer) over.

Marc Anné is blij dat het bedrijf dat hij 18 jaar geleden oprichtte, een toekomst heeft: “Met Jost hebben we een koper gevonden met wie we onze klanten dezelfde flexibiliteit kunnen blijven bieden, terwijl we genieten van de voordelen van het behoren tot een grotere groep. Ikzelf zal aan boord blijven, samen met mijn echtgenote, om ervoor te zorgen dat de overgang voor het personeel, de klanten en 70 onderaannemers vlot verloopt. “

lees ook

Aankomende Events

Sorry, no posts matched your criteria.

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo