LKQ Belgium haalt 18.459 euro op voor Kom Op Tegen Kanker

LKQ, de grootste Belgische aanbieder van aftermarket automotive-onderdelen, heeft afgelopen weekend niet minder dan 18.459 euro ingezameld voor Kom Op Tegen kanker. Dat deed het met de LKQTour2021, de eerste editie van een tweedaagse fietstocht langs de vijftien LKQ-filialen in Vlaanderen.

Zeven sportieve medewerkers fietsten vrijdag en zaterdag maar liefst 500 kilometer voor het goede doel door Vlaanderen. Het peloton reed onder meer door Brugge, Sint-Niklaas, Wolvertem, Vilvoorde, Rumst, Deurne, Turnhout en Maasmechelen om uiteindelijk na wat nachtrust en een indrukwekkende rit van 500 kilometer aan te komen in Leuven.

De zeven fietsers droegen exclusieve LKQ-fietsoutfits die werden ontworpen met steun van verschillende sponsors. Deze outfits konden aangekocht worden en de opbrengst ging dan integraal naar het goede doel. Ook kon men de actie steunen via een online gift of overschrijving. De opbrengst van de actie, 18.459 euro, werd zaterdag officieel overhandigd aan Kom Op Tegen Kanker.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo