Manhattan onthult supersnelle multimodale TMS

Manhattan Associates heeft zijn nieuwe Manhattan Active Transportation Management-oplossing onthuld, een multimodaal, cloud-native TMS dat tot 80% snellere rekentijden belooft te leveren dan een traditioneel TMS dankzij functies die gebruikmaken van kunstmatige intelligentie. Manhattan Active TM is onderdeel van de Manhattan Active Supply Chain suite.

Manhattan Active Transportation Management is geen evolutie van een bestaand TMS, maar een TMS dat op een volledig nieuwe basis is ontworpen (Software as a Service, dus zonder updates) en fundamenteel multimodaal is. Het is gebaseerd op een nieuwe optimalisatiemotor die het plannen sneller, slimmer en gemakkelijker moet maken. Deze “kern” maakt gebruik van ultramoderne in-memory technologie en levert een grote rekenkracht om grote hoeveelheden gegevens snel te analyseren en te verwerken.

Manhattan Active TM maakt ook gebruik van Machine Learning om honderden parameters automatisch aan te passen die traditioneel handmatig worden verwerkt. Manhattan heeft ook een meer intuïtieve interface gecreëerd die de planner op verschillende soorten apparaten en schermen dezelfde ervaring biedt. Ten slotte moet worden opgemerkt dat dit TMS gemakkelijk kan worden gekoppeld aan andere transportmanagementtools, zoals systemen die zendingen in realtime zichtbaar maken.

lees ook

Aankomende Events

Sorry, no posts matched your criteria.

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo