Medexi opent Pharma Service Center op Brucargo

Brussels Airport heeft een nieuw logistiek gebouw in de zone Brucargo opgeleverd aan Medexi, een joint venture van Hazgo, Ivemar en Medista. Als neutraal Pharma Service Center zal Medexi instaan voor het verpakken, opslaan, overslaan en uitleveren van medische producten.

Het nieuwe gerenoveerde gebouw beslaat een oppervlakte van meer dan 2400 m² gekoelde magazijnen. Extra isolatie en een precieze temperatuurregeling maken dit magazijn bijzonder geschikt voor de behandeling van temperatuurgevoelige farmaceutische producten, en dat is precies wat de drie partners achter Medexi voor ogen hebben. “Met Medexi brengen wij onze niche-marktervaring samen om zo de farmaceutische logistieke ketting te versterken en de positie van Brussels Airport als dé pharma gateway van Europa te versterken. Als onafhankelijk Pharma Service Center kunnen wij alle partners ondersteunen, van internationale expediteurs tot kleine onderzoekslaboratoria en grote farmaceutische bedrijven”, zegt Tom Heymans, medeoprichter van Medexi.

Brussels Airport telt nu meer dan 32.000 m² temperatuurgecontroleerde magazijnen gericht op farma transport.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo