Meer dan 500 vacatures bij H.Essers!

Logistiek dienstverlener H. Essers uit Genk is in volle expansie, en is daarvoor opzoek naar personeel. Alleen al voor Dry Port, gelegen op de oude site van Ford Genk, werft H.Essers de komende jaren 570 nieuwe medewerkers aan, waarvan meer dan 370 dit jaar. Op die manier wil H.Essers zijn groei van jaarlijks 10% duurzaam ondersteunen.

Die groei wordt onder meer belichaamt door het H. Essers Valley masterplan, waarbij het bedrijf vanuit zijn thuisbasis in Genk werkt aan zijn logistieke toekomst, met megasites voor chemie en pharma en duurzame supply-chainoplossingen op maat van nationale en internationale klanten. Over de weg, het water én langs het spoor. De megasite Dry Port, die sinds 2018 in ontwikkeling is op het voormalige terrein van Ford Genk, maakt eveneens deel uit van dit masterplan. Om zijn Dry Port verder te ontwikkelen, is H. Essers op zoek naar heel wat personeel. “Momenteel zijn hier zo’n 140 werknemers aan de slag. Elke week komen er nieuwe collega’s bij. Tegen 2024 willen we 570 bijkomende talenten aanwerven, waarvan 377 dit jaar nog”, vertelt Mike Dautzenberg, HR Director. “Het gaat concreet om 507 arbeiders, zoals operatoren, orderpickers, hef- en reachtruckers, trainers, assistent-ploegbazen, en 63 bedienden, waaronder ploegbazen, administrators logistics, supervisors en operations managers.”

Maar ook voor zijn andere vestigingen zoekt de logistieke speler voortdurend nieuwe talenten met zeer gevarieerde profielen. Omdat het werkloosheidscijfer in Limburg op een historisch laag peil staat, werkt H. Essers intensief samen met steden, de VDAB, scholen en interimkantoren en voort het grootscheepse wervingscampagnes.

lees ook

Aankomende Events

Sorry, no posts matched your criteria.

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo