Mooiste Renault Trucks is verhuiswagen van Jeffrey Denys

Tijdens Passion4Trucks op het circuit van Zolder ging de prijs voor de mooiste Renault Trucks van België 2021 naar de T 380 van Jeffrey Denys uit Izegem. “Mijn broer heeft net dezelfde bakwagen”, zegt Jeffrey. “Maar door een stom ongeluk was de zijne licht beschadigd en deed ik mee aan de wedstrijd.”

Jeffrey en Vincent Denys runnen samen verhuis- en transportfirma T’Profijt in Izegem, een bedrijf met acht werknemers en vier vrachtwagens. “Aanvankelijk was het de bedoeling dat mijn broer met zijn Renault Trucks T 380 meedeed maar een stom ongeluk gooide roet in het eten”, vertelt Jeffrey. “Toen hij op de autoweg reed, was er voor hem een ongeluk gebeurt en vlogen enkele brokstukken tegen zijn vrachtwagen. Toen hebben we beslist dat we met mijn wagen zouden deelnemen.“

De broers begonnen aan de ombouw van de wagens nadat die van Vincent geleverd was. “De Renault Trucks T 380 zijn twee identieke wagens maar de zijne is wel enkele maanden jonger dan de mijne”, zegt Jeffrey. “Ik gebruik mijn vrachtwagen meer voor het transport van keukens, Vincent doet meer verhuizingen.”

“We houden allebei van mooie wagens en vinden het fijn om met een mooi en proper werkpaard naar de klant te gaan. Je voelt ook aan de klanten dat ze dat appreciëren. Ik ben vooral heel trots op de zijflanken die onderaan helemaal dicht zijn gemaakt. Verder is er extra verlichting geplaatst, kwamen er aluminium wielen en werd het interieur aangepast. We hebben ook lang nagedacht over de reclame op de wagens, omdat ze toch het uithangbord van de firma zijn. Het is iedere dag een plezier om er mee op pad te gaan en er mee te werken.”

Herbekijk de prijsuitreiking in Zolder op

https://www.facebook.com/transportmediabe/videos/862112521058457

 

Lees alles over Renault Trucks

Renault Trucks

video

C E-Tech én elektrische bakfiets trekken aandacht op Renault Trucks stand

Enkel 100% elektrische modellen op de Matexpo stand van Renault Trucks dit jaar. Zo stond er een Master E-Tech die in de bouw gebruikt wordt voor personentransport en als kipper. Ook pronkten er een D E-Tech met containerhaak en een C E-Tech. Maar nog opvallender: de bakfietsen op de stand… Renault Trucks heeft nu een […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo