Nieuwe semi-automatische Linde orderpicktrucks

Met de lancering van twee semi-automatische bedieningsmodi voor orderpicktrucks wil Linde het orderverzamelproces efficiënter maken. Door de bestaande categorie verder uit de breiden met de N20 SA en de N20 C SA, biedt Linde haar klanten nu ook orderpicktrucks die zelfstandig of telegeleid met de medewerker meerijden.

Orderpicking is een intensieve activiteit, waarbij veel tijd en energie gaat naar het afleggen van de afstanden tussen de orderpicktruck en de magazijnrekken. Doordat de SA-orderpicktrucks met de orderverzamelaar meerijden, kan deze volgens praktijktesten van Linde doorheen de werkdag meer goederen verwerken, met een stijging in productiviteit tot 20%.

Er zijn twee verschillende bedieningsmodi, beide toegespitst op een specifieke orderpicksituatie. Wanneer een magazijngang in een U-vorm wordt doorlopen, biedt de ‘Follow-me’-functie de meest efficiënte oplossing. In deze modus rijdt de truck automatisch mee met de medewerker zodat deze de goederen steeds rechtstreeks van het rek op de pallet kan leggen. Worden goederen echter afwisselend links en rechts opgenomen, kan beter voor de ‘Stop-and-go’-functie worden gekozen, waarbij de bediener de truck met een afstandsbediening kan doen voortrijden. De trucks komen aan het einde van elke gang automatisch tot stilstand, om aanrijdingen met andere trucks te vermijden. Daarnaast zijn ze ook allen met een ingebouwde veiligheidsscanner uitgerust, die de truck automatisch doet stoppen wanneer een obstakel wordt opgemerkt.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo