Ombouw via Ford QVM: zij bouwen uw wensen (Advertorial)

Het bedrijfsvoertuigengamma van Ford komt tegemoet aan bijna alle behoeften van professionele gebruikers. Maar om die ‘bijna’ te kunnen schrappen, doet Ford een beroep op gecertificeerde partners of Qualified Vehicle Modifiers. QVM-partners die uiteraard beantwoorden aan de kwaliteitsnormen van Ford. Wanneer u dus specifieke eisen heeft voor de carrosserie of de uitrusting van uw Ford LCV, dan is QVM er voor u.

Totaaloplossingen, binneninrichting, chassisombouw, carrosserieopbouw, gekoelde versies, … niets is de ” Qualified Vehicle Modifiers” te veel. En ze zijn gecertificeerd omdat ze dezelfde kwaliteitsnormen hanteren als Ford zelf.

Hoewel alle aanvragen voor ombouw op maat in overweging worden genomen, zijn er een aantal die vaak voorkomen. Ford biedt hiervoor het QVM ‘Start to Work’ of klaar-voor-gebruik gamma aan. Dit bestaat al voor verschillende activiteiten zoals bouw, tuinbouw, thuisbezorging en catering, maar zal nog worden uitgebreid. Het voordeel van deze QVM ‘Start to Work’ conversies? Ze worden getoond in het Ford Transit Centers netwerk, met 23 vestigingen in België en het Groothertogdom Luxemburg, ze zijn onmiddellijk uit voorraad of op korte termijn leverbaar en genieten een garantie van 2 jaar op het geleverde materiaal en de montage. Ook hier gelden de Ford-eisen: WLTP-normen en naleving van de instructies in de montagehandleiding. De QVM-partners investeren van hun kant in onderzoek en materialen, om ervoor te zorgen dat deze voertuigen aan de kwaliteitsnormen van Ford voldoen.

E-Transit en Ranger châssis-cabine

De ombouwmogelijkheden zullen ook gelden voor de E-Transit, het eerste volledig elektrische bedrijfsvoertuig van Ford, dat eind dit jaar op de markt komt. Dit voertuig is reeds voorgesteld aan de QVM-partners, zodat zij zich kunnen voorbereiden op de specifieke behoeften van toekomstige gebruikers.

Een ander voertuig dat in aanmerking komt, is de Ford Ranger chassis-cabine. Deze versie is minder bekend, maar biedt geweldige ombouwmogelijkheden. De enkele cabine (2 zitplaatsen) laat immers een grote ruimte aan de achterzijde vrij voor ombouw. In zijn meest efficiënte configuratie kan de Ranger worden uitgerust met vierwielaandrijving en een 2-liter EcoBlue turbodieselmotor van 170 pk met een koppel van 420 Nm. Een kolfje naar de hand van bedrijven die actief zijn in de openbare dienstverlening, bouw, reddingsdiensten, bosbouw, politie en zelfs het leger.

De QVM partners

De gecertificeerde QVM-partners zijn: Auto-access, Allaeys, BodyConstruct, Cargo Lifting, Matthys, Peeters Mobility, Sortimo, Terberg, Hebic en Bru-Systems. Nieuwe certificeringen zijn in voorbereiding.

Enkele voorbeelden van QVM ‘Start to Work’

  • Ford Transit 2T chassis-cabine met Scattolini driezijdenkipper + materiaalkast (Allaeys)
  • Ford Transit 2T Skeletal chassis met Smartbox laadbox + laadklep (BodyConstruct)
  • Ford Transit 2T gesloten bestelwagen voor koeltransport (Matthys)
  • Ford Transit 2T chassis met polyester laadbak + laadklep (Cargo Lifting)

Lees alles over Ford Motor Company (Belgium) N.V.

Ford Motor Company (Belgium) N.V.

video

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo