Partnership Van Moer Logistics en Descroes in Brussel

Van Moer Logistics en Descroes, de Antwerpse specialist in het ontsmetten en behandelen van schepen, containers en allerhande ladingen, gaan een exclusieve samenwerking aan. Op de zopas door Van Moer Logistics overgenomen Trimodal Terminal Brussels (TTB) zal een fumigatiezone opgezet worden met een capaciteit van 80 TEU.

De fumigaties zullen voornamelijk uitgevoerd worden voor de exportcontainers die vanuit Noord-Frankrijk, Wallonië en Brussel op het consolidatiepunt TTB verzameld worden. De zone wordt uitgebaat door Van Moer Logistics, terwijl Descroes de behandelingen ter plaatse zal uitvoeren. Dankzij de exclusieve samenwerking zullen er behandelingen mogelijk zijn voor hout, boomstammen, voeding en tabak. Descroes zorgt voor een afgestemde behandeling op maat van de goederen.

Via de Brusselse TTB terminal zullen de containers nadien met de binnenvaart naar de Antwerpse haven getransporteerd worden. Op die manier werken beide partners samen aan de verdere ontwikkeling van het Brusselse havengebied én zetten ze samen in op een duurzaam georganiseerde logistiek dankzij het optimaal gebruik van intermodaal transport.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo