Passion4Trucks 2021: ontdek de mobiele studio van Transport.TV

Dit weekend is de grote finale! (Nog) niet voor het Eurovoetbaltoernooi, maar wel voor de actie Passion4Trucks die Transportmedia heeft gelanceerd om vrachtwagenchauffeurs in de schijnwerpers te zetten. Het Passion4Trucks 2021 roadshow team kon rekenen op een zeer speciale oplegger.

Neem een containerchassis van HAS Trailer (geleverd door GTM), vervoer van een container geleverd door Mega-Rent en beletterd door Intersticker, alles verzekerd door TVM, en je krijgt een niet te missen vaandeldrager voor de operatie Passion4Trucks. Het resultaat zal dit weekend en volgend weekend op Kanaal Z te zien zijn, met als hoogtepunt het einde van de spanning voor de wedstrijd voor de mooiste vrachtwagen van België 2021!

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo