Passion4Trucks: Dit zijn de 3 mooiste Renault Trucks van België

Vorige week verzamelden de 10 mooiste Renault Trucks van België bij Garage Antoine (Geraardsbergen) voor de bekendmaking van de drie Passion4Trucks 2021-finalisten. Deze finalisten strijden op 19 juni voor de eindoverwinning tijdens de slotceremonie van Passion4Trucks. Deze wedstrijd zal live gestreamd worden op het Facebook kanaal van Passion4Trucks by Transportmedia. Afspraak op zaterdag 19/6 om 13.00u. 

De stemming bestaat uit 50% publieksstemmen (online via Facebook) en 50% jury.

De 3 finalisten (in alfabetische volgorde)

  • Jo Coemans
  • Joeri Dancenko
  • Jeffrey Denys

 

Proficiat aan de drie finalisten! Zij doen op 19 juni een gooi naar de titel van Passion4Trucks ‘Mooiste truck van België 2021’ op Circuit Zolder, waar ze ontvangen worden door ex-Miss België en presentatrice van Transport & VAN TV Virginie Claes en Marijn Devalck, aka Balthazar Boma.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo