Renault Trucks opent aanpassingscentrum voor D en D Wide

Binnen het gamma Renault Trucks zijn de D en D Wide bijzonder veelzijdige voertuigen. Om in de fabriek oplossingen te kunnen bieden die zijn aangepast aan de behoeften van specifieke beroepen, heeft Renault Trucks in Blainville, in de buurt van de assemblagefabriek, een transformatiewerkplaats geopend die speciaal voor deze voertuigen is ingericht.

Alle aanpassingen die na de productie worden aangebracht aan de Renault Trucks D en D Wide zullen voortaan in de fabriek worden uitgevoerd. De transformatiewerkplaats beslaat een oppervlakte van 2.500 m2 en biedt operatoren, technici en ingenieurs de mogelijkheid om tegelijkertijd op negen werkposten actief te zijn. In deze werkplaats worden middelzware vrachtwagens op maat gemaakt, met de nodige uitrustingen en accessoires, veiligheids- of comfortoplossingen. Desnoods worden ook zware wijzigingen aan in de structuur van het chassis gebracht. Dit helpt ook om de leveringstermijnen te verkorten.

Lees alles over Renault Trucks

Renault Trucks

video

Xwift (Samen Sterk) – Transport & VAN.TV 64 (Kanaal Z – maart 2024)

Xwift werd opgericht in 2007 en is vandaag een van de sterkst groeiende transportbedrijven van België. Oprichter Pieter Denys en zijn medewerkers verdienden hun sporen in het nationaal en internationaal sneltransport, “just in time” alsook dedicated en gepersonaliseerd vervoer, maar de laatste jaren zet het bedrijf ook in op diversificatie. Overnames van Demolans Logistics, Transport […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo