TIP gunt trailers een tweede leven

Met trailerrenovatie biedt TIP een nieuwe dienst aan, die bijzonder geschikt is voor de huidige situatie van materiaaltekort. Dit moet een antwoord zijn op de huidge levertijden van nieuwe trailers terwijl de vraag naar trailers blijft toenemen.

“Er heerst een grote schaarste aan trailers. Niet alleen in de verhuur- en leasemarkt, maar ook het aankopen van nieuwe trailers heeft uitdagingen. Ook bij TIP merken we dit. Door deze schaarste zien wij dat onze klanten steeds vaker zoeken naar mogelijkheden om oudere trailers voor een langere periode in te zetten. Een van deze mogelijkheden is het renoveren van trailers, deze dienst bieden wij aan in onze eigen TIP werkplaatsen”, zegt Roderik Nieboer, woordvoerder van TIP.

Bij trailerrenovatie worden trailers gedeeltelijk als compleet opgeknapt. “Het is altijd maatwerk en is afhankelijk van het merk en type trailer, het bouwjaar, gebruik van de trailer en extra’s zoals een laadlift of een koeler. Onze experts kijken samen met de klant naar de diverse factoren en je wensen. Aan de hand hiervan wordt een voorstel gedaan”, aldus Nieboer.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo