Transport Robbyns versterkt

Transport Robbyns heeft alle vertrouwen in de toekomst. Dit blijkt uit de aankoop van vijf nieuwe Mercedes-Benz Actros-trekkers, die dit jaar door andere nieuwe voertuigen moeten worden gevolgd, en uit de wens om fysiek uit te breiden met de aankoop van nieuwe terreinen.

Transport Robbyns in Ruisbroek heeft onlangs vijf nieuwe Mercedes-Benz Actros 2646’s gekocht bij Hedin Automotive Belgium. Kurt Robbyns licht de keuze toe: “Wanneer wij investeringen doen, houden wij rekening met vele parameters. De nabijheid en de service van de garage zijn zeer belangrijk. Mercedes – maar ook andere constructeurs – is hier erg goed in. Hedin ligt heel dicht bij ons. Naast de aankoopprijs is ook het servicecontract belangrijk voor ons. Wij hechten veel belang aan een goed onderhouden wagenpark, dat wij vastleggen in een onderhoudscontract. In dit opzicht is Mercedes de beste performer gebleken. Veiligheid is ook een van onze prioriteiten. Ook hier was Mercedes overtuigend en wij concludeerden dat de constructeur op dit gebied voorligt op de meeste van zijn concurrenten. Eén voorbeeld: de Mirrorcam. Bovendien hebben wij enige tijd gebruik kunnen maken van een demovoertuig en het verbruik daarvan was zeer goed. De nieuwe voertuigen bevestigen deze goede cijfers. Tot slot is het interieur een van de modernste op de markt met alle rijhulpsystemen op een groot digitaal scherm. De top op het gebied van comfort en rijgemak.”

“De economie trekt aan”

De nieuwe Actros wordt ingezet voor het vervoer van zeecontainers van en naar de haven van Antwerpen. De bestemmingen zijn de Benelux-landen en daarbuiten, met inbegrip van Frankrijk en Duitsland. Het wagenpark van de onderneming bestaat momenteel uit 40 vrachtwagens, plus 160 voertuigen van onderaannemers, waarvan de meeste gebruik maken van containerchassis van Robbyns.

Naast deze vloot, die naar verwachting dit jaar verder zal groeien, wil het bedrijf ook fysiek uitbreiden. Kurt Robbyns: “Wij streven naar verdere uitbreiding, hetzij door overnames, hetzij door de aankoop van extra industrieterrein (NVDR: het bedrijf beschikt reeds over een containerterminal, een fumigatieterrein en een opslagplaats). Wij verwachten een groei van de vraag naar vervoer. De economie herstelt zich sterker dan wij hadden verwacht en dit heeft een enorme invloed op de vraag. Daarom zijn wij voortdurend op zoek naar bekwame chauffeurs om onze groep te versterken. “

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo