ACT International koopt 100 nieuwe trekkers van TH Group!

ACT International is het meest spectaculaire succesverhaal in Antwerpen van de laatste jaren. In enkele jaren tijd is de onderneming uitgegroeid tot één van de grootste vloten gespecialiseerd in containervervoer en dit succes is mede te danken aan het wederzijds vertrouwen dat is opgebouwd met de Turbo’s Hoet groep.

Mehmet Gülüser had reeds 18 jaar ervaring als Internationaal chauffeur toen hij zijn bedrijf in 2011 oprichtte samen met Papa Ali & Maurits Duurloo. In 2014 had hij zijn eerste nieuwe vrachtwagens aangeschaft. “Ik heb veel verkopers ontmoet, maar de enige die me echt vertrouwde was Piet Wauters.”, zegt hij. Een vertrouwen dat volgens hem de basis is voor het succes van zijn bedrijf, dat een belangrijke speler is geworden in het containervervoer in Antwerpen.

De drie pijers van succes

Maar dat is niet genoeg om een transportbedrijf op dit niveau te runnen: Mehmet Gülüser werkt zeven dagen per week en zit nog elke dag in het centrum van de planning, waar hij zelf alle chauffeurs nog indeelt en bestuurt. Deze drive heeft hij geërfd van zijn grootvader en van zijn Papa Ali, die beiden in de transportsector werkten. Hij geeft dit enthousiasme door aan zijn team, dat de derde pijler is van het succes van ACT International.

Maar laten we teruggaan naar de eerste pijler: van vier trekkers in 2014 zijn de bestellingen van ACT International bij Turbo’s Hoet opgelopen tot 100 voertuigen, waaronder 6×2 trekkers die twee 20’ containers kunnen vervoeren zonder het risico van asoverbelasting. Deze loyaliteit moet verdiend worden, zoals Mehmet Gülüser uitlegt: “Er gaat geen dag voorbij zonder dat ik Piet Wauters of een van zijn team opbel. Als één van mijn vrachtwagens een probleem heeft, kan ik Piet Wauters & Peter Turf dag en nacht bellen. Laatst stonden we met een nieuwe vrachtwagen in Spanje met een probleem, binnen het uur stond er een depannage bij onze wagen. Dit alles door de contacten over geheel Europa van Turbo’s Hoet.”

Het is waar dat Turbo’s Hoet zijn hele netwerk ter beschikking stelt van ACT International: TH Lease voor de financiering, maar ook alle Turbotrucks dealerships voor de dienst na verkoop. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de Antwerpse onderneming zopas een nieuwe bestelling van 100 DAF-trekkers voor 2022 heeft bevestigd. Dit order omvat waarschijnlijk de nieuwe generatie DAF XF-trekkers en zal het totale wagenpark van ACT International op 250 en vervolgens 300 voertuigen brengen. Het einde van dit gezamenlijke succesverhaal is nog lang niet in zicht…


ACT International in het kort

  • Hoofdzetel: Antwerpen
  • Specialiteit: containertransport (general cargo, temperatuur-gecontroleerd, ADR)
  • Vloot: 221 trekkers
  • Benelux-import van Ozgül-opleggers (verdeeld door Turbo’s Hoet in België)

lease.th-group.eu • www.act-international.be

lees ook

Aankomende Events

Sorry, no posts matched your criteria.

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo