Featured Video Play Icon

[VIDEO] Ford E-Transit ondergaat zware testen in België

De 100% elektrische Ford E-Transit komt volgend jaar op de markt, en wordt op dit moment klaargestoomd voor productie. Daarvoor ondergaat hij onder andere een reeks duurzaamheidstesten op Ford Lommel Proving Ground.

Op deze testsite in het Noord-Limburgse Lommel worden alle voor Europa ontwikkelde voertuigen van het merk onderworpen aan een streng testregime. Daarbij wordt 10 jaar of 240.000 km gebruik gesimuleerd in 12 weken, en dat in alle omstandigheden. Van de verzengende hitte in de woestijn, zware vriestemperaturen, modder en zoutwater… Dat moet ervoor zorgen dat het eindproduct even duurzaam is als de dieselaangedreven modellen, die hetzelfde testregime ondergingen.

lees ook

Aankomende Events

Sorry, no posts matched your criteria.

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo