Walden richt een nieuwe dochteronderneming op voor internationaal vervoer

De Franse groep Walden, die Movianto in 2020 overnam, heeft een nieuwe dochteronderneming opgericht onder de naam TransPharma International om al zijn internationale transportactiviteiten voor de gezondheidssector te bundelen.

TransPharma International verzamelt de expertise van de andere dochterondernemingen van de Walden-groep (Eurotranspharma, Movianto, CSP) om deze op een gecentraliseerde manier te beheren. De nieuwe entiteit kan rekenen op een vloot van meer dan 3000 koelvoertuigen voor het weggedeelte en op een heel netwerk dat actief is in de lucht- en zeevrachtexpeditie. De nieuwe onderneming is onder leiding geplaatst van David Evans, die sinds 2011 voor de Walden Group werkt.

In de praktijk neemt TransPharma International een deel van de internationale transportactiviteiten en douaneverrichtingen over die werden uitgevoerd door andere dochterondernemingen van de Walden-groep, zoals Movianto Transport Solutions, Sam Line Haul en Transport Dufour. Movianto en CSP zullen hun logistieke activiteiten blijven ontwikkelen, Eurotranspharma op het gebied van multitemperatuur last mile transport.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo