Bpost gaat CO2-neutraal leveren in Leuven

Na Mechelen wordt Leuven voor bpost de tweede Ecozone tegen eind 2021. Dat houdt onder andere in dat het postbedrijf alle kranten, brieven en pakjes uitstootvrij zal leveren.

Het zal daarvoor een beroep doen op elektrische bestelwagens en fietstrailersNaast een groene vloot om zijn leveringen emissie vrij te doen, investeert bpost ook in bijkomende pakjeslockers, die leiden tot minder kilometers en die het aantal heraanbiedingen na gemiste leveringen moeten vermijden. Het doel van bpost is om voor elke inwoner van de stad een pakjeslocker te voorzien op minder dan 400 meter, zodat leveringen te voet of met de fiets kunnen opgehaald worden.

lees ook

Aankomende Events

Sorry, no posts matched your criteria.

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo