Descartes neemt GreenMile over

Descartes neemt last mile-dienstverlener GreenMile over voor 30 miljoen dollar. GreenMile levert binnen de levensmiddelensector cloudgebaseerde mobiele oplossingen voor routeplanning. De overname sluit aan bij de groeistrategie van Descartes en de ambitie om wereldwijd de meest complete dienstverlening te bieden wat betreft logistieke softwareoplossingen.

Het hoofdkantoor van GreenMile is gevestigd in Orlando, Florida. Het bedrijf levert schaalbare oplossingen voor routeplanning binnen de transportsector, zoals mobiele applicaties waarmee chauffeurs hun productiviteit verbeteren. Ook biedt het bedrijven realtime inzicht in de status van leveringen. De toepassing van machine learning maakt continue verbetering van de leveringsprocessen mogelijk, wat bijdraagt aan een hogere klanttevredenheid. Verder maken de oplossingen papieren leveringsdocumenten overbodig, waardoor klanten van GreenMile hun CO2-voetafdruk verkleinen.

lees ook

Aankomende Events

Sorry, no posts matched your criteria.

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo