Dirk Tirez nieuwe CEO van bpost group

De Raad van Bestuur van bpost heeft Dirk Tirez aangesteld als nieuwe CEO van de groep. Tirez was al CEO ad interim sinds het ontslag van Jean-Paul van Avermaet eerder dit jaar, naast zijn functie van Chief Legal & Regulatory Officer en Company Secretary.

Dirk Tirez (56) bekleedde verschillende juridische functies voordat hij in 2003 bij bpost General Counsel (en later ook Secretaris van de Vennootschap) werd. Hij studeerde aan de Faculteit Rechtsgeleerdheid van de KU Leuven, het College of Europe in Brugge en behaalde als BAEF-lid een Master in de Rechten aan de University of Michigan, Ann Arbor. Hij volgde diverse executive education programma’s bij de London Business School INSEAD en de Harvard Business School.

Audrey Hanard, Voorzitster van de Raad van Bestuur van bpost group: ” De Raad van Bestuur heeft unaniem de selectie van Dirk Tirez als CEO van bpost group goedgekeurd. Zijn expertise en grondige kennis van de sector van de post- en e-commerce logistiek, kwalificeren hem op unieke wijze om bpost group te leiden en om de implementatie van de strategie van het bedrijf te sturen.”

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo