Ford en MS-RT versterken samenwerking

Ford en MS-RT, een ombouwer die bedrijfsvoertuigen van het merk voorziet van een sportieve uitrusting, breiden hun partnership nog verder uit. MS-RT investeert 4 miljoen GBP in een nieuwe productiefaciliteit in de Ford-fabriek van Dagenham (UK).

Met de nauwere samenwerking krijgt MS-RT toegang tot de technische expertise van Ford en kan het zijn aanbod sneller uitbreiden, zowel wat bestaande als toekomstige bedrijfsvoertuigen van Ford betreft. Op dit moment bouwt MS-RT als Ford Qualified Vehicle Manufacturer sportieve versies van de Transit Connect en Custom, en van de Ranger. Wanneer de productie in de nieuwe faciliteit volledig operationeel is in de loop van 2022, zullen er 120 nieuwe mensen aan de slag zijn.

MS-RT is gelinkt aan M-Sport, de motorsportpartner van Ford die onder andere de Fiesta WRC bouwt die deelneemt aan het wereldkampioenschap rally.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo