Groep Meers neemt Gebroeders Crijns over

Na jaren van intense samenwerking tussen de twee familiebedrijven wordt Gebroeders Crijns uit Maasmechelen lid van groep Meers uit Lanaken. Dankzij het nieuwe bondgenootschap is de toekomst van Gebroeders Crijns verzekerd.

Het logistiek- en transportbedrijf Gebroeders Crijns bestaat al meer dan 45 jaar. Marc en Peter Crijns staan momenteel als derde generatie aan het roer. Maar aangezien er binnen de familie geen opvolging is, zochten Marc en Peter al langer naar een manier om de continuïteit en toekomst van hun bedrijf te verzekeren. De oplossing kwam er met de overname door groep Meers.

Gebroeders Crijns zal zelfstandig blijven functioneren onder leiding van Marc en Peter Crijns, volgens de huidige werkwijze. Meers Transport zal hen achter de schermen begeleiden in het management.

lees ook

Aankomende Events

Sorry, no posts matched your criteria.

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo