Jo en Anne Van Moer-Verstraeten krijgen onderscheiding

De Beweging Vlaanderen-Europa vzw reikt elk jaar de Gulden Spoor voor Economische Uitstraling uit aan verdienstelijke Vlamingen die een opmerkelijk spoor op het sociaaleconomische terrein trekken. Dit jaar gaat de onderscheiding naar Jo en Anne Van Moer-Verstraeten, oprichters van Van Moer Logistics.

De uitreiking van de Gulden Sporen kadert binnen de 11-daagse ‘Vlaanderen Feest!’ ter gelegenheid van de Vlaamse feestdag. Jo en Anne Van Moer-Verstraeten werden gehuldigd voor hun doorzettingsvermogen en de evolutie van hun bedrijf tot wat het vandaag is. Ze legden een lange weg af na de start van hun transportbedrijf met slechts drie gammele vrachtwagens. Vandaag gaat het Van Moer Logistics voor de wind: de groep levert momenteel in partnerschap met grote bedrijven zoals Umicore, Caterpillar, BASF en Delhaize logistieke diensten van transport en opslag van goederen tot intermodaal vervoer via het spoor en de binnenvaart. Met 1.500 werknemers wordt dit jaar gemikt op een omzet van niet minder dan 200 miljoen euro.

lees ook

Aankomende Events

Sorry, no posts matched your criteria.

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo