Joint-venture Van Mossel en Devos-Capoen goedgekeurd

De joint-venture tussen Van Mossel en Devos-Capoen is goedgekeurd door de Belgische mededingingsraad. In april sloot de Nederlandse groep een akkoord met de familie Devos-Capoen over een participatie van 50% in het dealerbedrijf. Die vindt dus nu plaats.

Devos-Capoen werd in 1988 opgericht door Johan Devos en Els Capoen. Het bedrijf telt 3 Renault-vestigingen in Kuurne, Roeselare en Menen, 3 Dacia-vestigingen in Kortrijk, Roeselare en Menen en een occasiecenter in Kuurne. Daarmee breidt Van Mossel zijn portfolio in België uit met twee nieuwe merken. De familie blijft gedeeltelijk aandeelhouder, terwijl Van Mossel 50% van de aandelen in handen krijgt. Naast de naam, voortaan Van Mossel Devos-Capoen verandert er volgens Johan Devos weinig voor klanten.

lees ook

Aankomende Events

Sorry, no posts matched your criteria.

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo