Thermo King introduceert Advancer Whisper Pro

Met de A-500 Whisper Pro introduceert Thermo King een nieuwe koelunit voor opleggers die voldoet aan de strengste PIEK geluidsvoorschriften zonder concessies te doen aan de koelprestaties.

De A-500 Whisper Pro is de stillere versie van de A-500, het krachtigste model in de Advancer A-Serie. Dankzij een bijzonder laag geluidsniveau van 60 dB (A) zijn leveringen in het stadscentrum op elk moment van de dag en de nacht mogelijk. De stille modus wordt automatisch geactiveerd wanneer het voertuig een vooraf bepaald gebied binnenrijdt, dankzij de geofencing-functie die in het volgsysteem is geïntegreerd. De A-500 Whisper Pro heeft ook de belangrijkste kenmerken van de Advancer A-Serie, namelijk een laag brandstofverbruik en een temperatuurdaling die tot 40 procent sneller is dan het marktgemiddelde. Deze koelinstallaties zijn ontworpen om te worden aangedreven door verschillende energiebronnen (thermische energie, walstroom of as met energieterugwinning). Ze worden geleverd met een telematica abonnement van twee jaar.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo