Vleeshandel Vens koopt Scania R370

De enige vrachtwagen in de vloot van Vleeshandel Vens moet het visitekaartje van het familiebedrijf zijn. Voor zijn nieuwe ‘visitekaartje’ koos zaakvoerder Luc Vens voor de Scania R370.

 

Vleeshandel Vens maakt vleesproducten, van hesp over paté tot alle mogelijke vormen van worsten. De firma uit Kortrijk brengt ze aan de man via haar zes eigen winkels in Zuid-West-Vlaanderen en Noord-Henegouwen. De bevoorraading van de winkels gebeurt met de hulp van vijft bestelwagens en één vrachtwagen. Die vrachtwagen was aan vervanging toe et de nieuwe werd zopas geleverd door Scania. “We waren van plan een voertuig van een ander merk te kopen”, bekent Luc Vens. “Tot een collega voorstelde zijn splinternieuwe Scania te testen, wat onmiddellijk een indrukwekkende ervaring was. Meer was er niet nodig om ons te overtuigen. Wanneer we dan wat later kennis maakten met de werkplaats in Kuurne, stond ons besluit helemaal vast.”

 

Uiteindelijk viel de keuze op een R370 met luchtvering rondom en Chereau-koeplopbouw. De nieuwe Scania is ondertussen ongeveer een maand in gebruik. “Naar de garage moeten we nog lang niet,” grapt Luc Vens. “Op zich rijden we met onze vrachtwagen jaarlijks niet meer dan 20.000 km. Maar we kregen al enkele keren een telefoontje van het servicepoint in Kuurne om te informeren of alles naar wens verloopt. Ja, beschouw ons dus maar als een tevreden en vooral enthousiaste klant.” 

Lees alles over Scania Belgium NV

Scania Belgium NV

video

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo