Cargo lifting ontwikkelt Ford Ranger met kipper

Het in Villers-Le-Bouillet gevestigde Cargo Lifting, heeft zijn aanbod uitgebreid met een kipper op basis van de Ford Ranger Chassis-cabine. Hij kan zowel geleverd worden als achterwaartse of als driezijdige kipper van Henschel. Cargo Lifting maakt deel uit van het Ford QVM-netwerk (Qualified Vehicle Modifiers). 

Ford stelde de Ranger Chassis-cabine eind vorig jaar voor als nieuwste versie op het ruime aanbod van zijn pick-up. Het is de ideale basis voor een ombouw voor gespecialiseerde industrieën zoals bouw, nutsvoorziening, bosbeheer, leger en reddingsdiensten. Zijn maximale totaalgewicht van 3.270 kg en trekgewicht van 3.500 kg maken uitvoeringen met aanzienlijke laadcapaciteit mogelijk. De creatie van Cargo Lifting met kipper heeft een laadvermogen tot 650 kg. kan worden aangevuld met accessoires zoals verhoogde wanden voor tuiniers.

Lees alles over Cargo Lifting NV

Cargo Lifting NV

video

Cargo Lifting (NL) – Transport & VAN.TV 58

De sector van de bedrijfsvoertuigen bevindt zich in een complexe situatie. Verschillende uitdagingen treffen alle spelers, van de constructie tot de gebruiker. De carrosseriebouwers zijn daardoor bij de eerste betrokkenen. Voor hen was Covid slechts een begin…

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo