Dekra herlanceert Commercial Vehicle Outlook conferentie

Na bijna twee jaar van webinars en virtuele vergaderingen, is Dekra’s aankondiging van haar Commercial Vehicle Outlook 2021 conferentieprogramma een welkome stimulans voor het moreel. Het evenement, dat om de twee jaar in Berlijn wordt gehouden, is een rijke bron van informatie en netwerken voor iedereen die op de hoogte wil blijven van de ontwikkelingen in de lichte en zware bedrijfsvoertuigensector.

De Commercial Vehicle Outlook conferentie kan rekenen op de sterkte van Dekra en een eersteklas panel van sprekers. Het programma omvat plenaire sessies en andere sessies met drie parallelle thema’s (voertuigtechnologie, digitalisering en de laatste kilometers), aangevuld met een expositieruimte.

Het evenement vindt plaats op 30 november en 1 december.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo