Hedin Automotive: “Wij combineren schaalvoordeel met traditie” (Kris De Saegher)

Steeds meer worden stappen in de richting van elektrificatie van VANS gezet. Niet alleen is de interesse bij de bedrijven stijgend, het aanbod van Mercedes-Benz is zeker op het vlak van eVANS vrij breed. Net hierdoor is maatwerk mogelijk. Een product dat volledig afgestemd is op de noden van de gebruiker.

“De naam Hedin klinkt niet alleen Zweeds, hij is het ook”, legt Kris De Saegher, Vans Director, uit. “Het bedrijf is sinds 2018 actief in ons land, groepeert 15 concessies, allen van eigen bodem met vaak een traditie van tientallen jaren om op terug te blikken. Door de krachten te bundelen combineren we het beste van twee werelden. Eén zaak wordt alvast door iedereen gedeeld: de trots op ons merk, waarvan we ook het volledige gamma aanbieden. Dat we zo breed gaan betekent dat we ook heel wat expertise in huis hebben. De wensen van een B2C klant zijn nu eenmaal anders dan zijn B2B evenknie.”

“Corona was even schrikken, zoals bij iedereen zeker (lacht)?”, aldus nog De Saegher. “Tegelijkertijd stelde zich vrij snel een logistieke uitdaging om de tekorten aan wisselstukken op te vangen. Uiteindelijk bleken we gunstige cijfers te kunnen voorleggen eind 2020. Het is een situatie waar we met beide handen voor hadden getekend in maart van vorig jaar.”

“ Digitalisering maakt deel uit van het nieuwe normaal.”

“De stappen die op het gebied van digitalisering werden gezet zijn verworven”, besluit Kris De Saegher. “Ze maken deel uit van het nieuwe normaal. Van onze kant blijven we inzetten op de uitbouw van onze expertise, wat klanten eisen en appreciëren. En we stomen ons verder klaar voor de verdere elektrificatie van de wagenparken. Zowel ons demopark als eigen voertuigen zijn meer en meer elektrisch. Gedurende enkele maanden hadden we een Mercedes-EQ Experience Center in Gent, precies omdat we erin geloven. Niet enkel voor personenwagens trouwens, maar evenzeer voor eVANS. Het verheugt ons om bij heel wat ondernemers steeds meer interesse hiervoor te ontwaren. Het voordeel van Mercedes-Benz is dat we een erg uitgebreide waaier van eVANS aanbieden.”

Hedin Automotive Aalst –  2de Industriezone, Nachtegaalstraat 6, 9320 Aalst
Hedin Automotive Berlaar – Aarschotsebaan 296, 2590 Berlaar
Hedin Automotive Boortmeerbeek –  Leuvensesteenweg 236, 3190 Boortmeerbeek
Hedin Automotive Brasschaat – Bredabaan 624, 2930 Brasschaat
Hedin Automotive Eeklo – Gentsesteenweg 78, 9900 Eeklo
Hedin Automotive Certified Gent – Afrikalaan 202, 9000 Gent
Hedin Automotive Gent – Afrikalaan 208, 9000 Gent
Hedin Automotive Certified Kapellen – Essensteenweg 10, 2950 Kapellen
Hedin Automotive Kontich – Antwerpsesteenweg 140, 2550 Kontich
Hedin Automotive Lier – Mallekotstraat 62a, 2500 Lier
Hedin Automotive Lokeren – Oeverstraat 5, 9160 Lokeren
Hedin Automotive Ninove – Brakelsesteenweg 398, 9406 Ninove
Hedin Automotive Sint-Martens-Latem – Kortrijksesteenweg 108, 9830 Sint-Martens-Latem
Hedin Automotive Sint-Niklaas – Industriepark Noord 2, 9100 Sint-Niklaas
Hedin Automotive Zottegem – Industrielaan 14, 9620 Zottegem


Meer info: https://www.hedinautomotive.com/

Stel uw vraag vrijblijvend: info@hedinautomotive.be

Ontdek ook onze stock bedrijfswagens: https://www.hedinautomotive.com/nlbe/landing-page/vans/alle-merken/alle-modellen/pagina1

Boek nu uw VANS testrit: https://www.hedinautomotive.com/nlbe/test-drive-vans?vans


lees ook

Aankomende Events

Sorry, no posts matched your criteria.

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo