Win een uiterst robuuste en waterbestendige smartphone van CROSSCALL: de CORE-X4, inclusief X-CAR PRO

Crosscall staat bekend om zijn robuuste outdoortoestellen en brengt met zijn core-tablets en -smartphones een gamma op de markt dat opgewassen is tegen elke situatie.

CROSSCALL, de Franse producent van mobiele outdoortechnologie, werd in 2009 opgericht in Aix-en-Provence en ontwikkelt veelzijdige, waterbestendige en uiterst robuuste gsm’s en smartphones. Dankzij hun lange batterijduur en de vele accessoires op maat zijn de toestellen geschikt voor zowel professionals als door de wol geverfde avonturiers.

Sinds februari 2020 biedt het merk zijn gebruikers een fabrieksgarantie van 3 jaar op alle modellen in zijn CORE-GAMMA. Zo levert CROSSCALL hét bewijs dat de snelle veroudering van toestellen geen norm hoeft te zijn in de telefoniesector.

De CORE-X4 is een telg uit het CORE-GAMMA en heeft veel meer in petto dan wat we van een ‘gewone telefoon’ zouden verwachten. Robuust, elegant, performant en met hoogtechnologische camerafuncties … de CORE-X4 weet alle vakjes moeiteloos af te vinken. Bij de ontwikkeling van het 5,45 inch-scherm in 18:9-verhouding stonden ergonomie en topprestaties centraal, en dit met het oog op een professioneel en privégebruik. Dankzij de grote batterijcapaciteit (3.850 mAh) is nagenoeg elk risico op een platte batterij volledig van de baan. Deze smartphone geeft met andere woorden altijd het beste van zichzelf.

De X-LINK-technologie maakt het mogelijk om alle CROSSCALL-toestellen te bevestigen én te herladen in één beweging. De X-CAR PRO is dan ook perfect op maat van gebruikers op zoek naar een eenvoudige manier om hun CROSSCALL-toestel snel op te laden onderweg. Bij het accessoire worden twee bevestigingssystemen geleverd: een bevestiging met zuignap en een bevestiging met zelfklevende strip. De X-CAR PRO staat voor gebruiksgemak in elk voertuig, hetzij met de eenvoudig verwijderbare en verplaatsbare zuignap voor bevestiging op gladde oppervlakken, hetzij met de iets compactere en discretere voet met 3MTM-kleefstrip voor een permanente bevestiging.

Waag je kans. Misschien win jij wel een CORE-X4, inclusief X-CAR PRO! Deelnemen

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo