ALVB Location koopt een Scania G500 XT

ALVB Location van Baileux (bij Chimay) heeft een Scania G500 in XT-versie gekocht om zijn vloot van 12 voertuigen te versterken. De onderneming, geleid door André Bouyard en Aurore Desmet, werd in 2002 opgericht met slechts één voertuig en heeft zich goed ontwikkeld in de verhuur met chauffeur van divers burgerlijk bouwkundig materieel, verkoop en assistentie. “Meestal kopen we tweedehands voertuigen, maar we kwamen naar Matexpo met het idee om deze keer een nieuwe vrachtwagen te kopen. De XT op de Scania-stand paste perfect bij ons en we hebben meteen een bestelling geplaatst”, legt Aurore Desmet uit. Het voertuig zal nog zes maanden in een demonstratieversie worden gebruikt voordat het wordt uitgerust met een Palfinger containerlift en in gebruik wordt genomen bij het ALVB. Gezien de oplopende levertijden van alle fabrikanten, is dit een uitstekende deal…

Lees alles over Scania Belgium NV

Scania Belgium NV

video

lees ook

Aankomende Events

Sorry, no posts matched your criteria.

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo