Cargo Lifting: Partner van de merken [Advertorial]

Dankzij zijn knowhow en een steeds performantere infrastructuur heeft de carrosseriebouwer uit Villers-le-Bouillet geleidelijk aan erkenning gekregen van de importeurs van alle merken van lichte bedrijfsvoertuigen die in België aanwezig zijn. En dat is niet niks.

Of het nu is via programma’s waar ze de exclusiviteit genieten of via klassieke partnerships, geen enkel merk van lichte bedrijfsvoertuigen in ons land, ontkomt nog aan de werkplaatsen van Cargo Lifting. En dat verheugt de algemeen directeur van het bedrijf, Olivier Stankiewicz, ten zeerste:

“Voor de Stellantis-groep (Peugeot, Citroën, Fiat, Opel) hebben we enkele maanden geleden de exclusieve rechten gekregen voor de serieproductie van alle laadkasten. Wij zijn ook QVM-erkend bij Ford, waar we programma’s hebben ontwikkeld voor het monteren van kasten en kippers, VanPartner bij Mercedes-Benz, Master Cargo bij Renault en Ready for Work bij Fuso. Daarnaast genieten we nog steeds van de Agreement bij Volkswagen. We zijn ook erkend bij Iveco, Renault Trucks, MAN, Isuzu en meer recent bij Maxus, waar Cargo Lifting één van de twee erkende carrosseriebouwers in het land is.”

De sterkte van de voorraad

Een sleutelelement van dit succes is de capaciteit van Cargo Lifting om voorraad aan te bieden aan deze verschillende importeurs voor de genoemde producten. Deze kracht komt ook tot uiting in de partnerships tussen Cargo Lifting en verdelers van lichte bedrijfsvoertuigen.

“De ontwikkeling van dit kanaal is mogelijk geweest dankzij de bouw van onze nieuwe opslaghal en komt tot uiting in de voorraad van standaardproducten, en onder andere kasten en kippers. Naast de “klassieke” bestellingen stelt het ons in staat tegemoet te komen aan klanten die op zoek zijn naar snelle oplossingen op een moment dat de sector moeilijkheden ondervindt bij de grondstoffenbevoorrading, wat de leveringstermijnen aanzienlijk heeft verlengd. Dit probleem is de laatste maanden nog acuter geworden door de overstromingen die een deel van Wallonië hebben getroffen, waarbij we een aantal klanten hebben kunnen helpen met voertuigen die altijd zeer dicht bij de vereiste specificaties liggen, ook al kunnen wij uiteraard niet alle configuraties in voorraad hebben.

Wanneer Cargo Lifting over het nodige materiaal beschikt en dankzij de omvang en de organisatie van de werkplaatsen, kan een voertuig binnen de zeven dagen na aankomst in de productie worden gezet, of het nu op de planning staat of niet.

 

Lees alles over Cargo Lifting N.V.

Cargo Lifting N.V.

video

Cargo Lifting (winner Best Innovation Van 2020) – TRANSPORT & VAN.TV 48

Een mooie trofee in de kantoren van Cargo Lifting. Na drie opeenvolgende jaren een derde plaats behaald te hebben, won het carrosseriebedrijf uit Villers-le-Bouillet eindelijk de Best Innovation Van 2020. De prijs beloont Cargo Lifting voor de ombouw van 17 MAN TGE’s in het kader van een openbare aanbesteding. De voertuigen zijn bestemd voor de […]

lees ook

Aankomende Events

Sorry, no posts matched your criteria.

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo