Combilift lanceert elektrische XLE

De Ierse bouwer van handling-machines Combilift lanceert zijn Combi-XLE, een elektrisch aangedreven multidirectionele vorkheftruck met een hefvermogen tot 5 ton.

Het oorspronkelijke, door een motor aangedreven model uit de XL C-serie was ontwikkeld om te voldoen aan de eisen van zware werkomgevingen, zoals die in de hout-, beton- en staalsector. De nieuwe elektrische Combi-XLE moet dezelfde belangrijke ontwerpkenmerken bieden als zijn eerdere tegenhanger, zoals een grote bodemvrijheid, grote gedempte voor- en achterbanden en een ruime cabine, waardoor hij volgens Combilift soepel kan werken op halfruw terrein en tegelijkertijd een hoog niveau van comfort voor de bestuurder biedt.

De Combi-XLE bevat technologie zoals de gepatenteerde tractie op alle wielen die de slijtage van de banden en het slingeren van de lading vermindert en het remmen verbetert. Ook is er een nieuw ontwikkeld, gepatenteerd Eco-Steer Systeem dat zorgt voor een kleinere draaicirkel en een verbeterde gebruikerservaring. Aangezien elektrisch aangedreven trucks geen traditionele verbrandingsmotoren of hydraulische transmissies hebben, is het niet langer nodig om motorvloeistoffen / smeermiddelen te controleren en bij te vullen, wat resulteert in langere intervallen tussen onderhoudsbeurten, wat uiteindelijk kosten bespaart.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo