Dit kost de Mercedes-Benz Citan, vanaf nu te bestellen

De nieuwe Mercedes-Benz Citan is vanaf nu te bestellen als gesloten bestelwagen en als Tourer, beiden met korte wielbasis. Later volgen meer varianten met een lange wielbasis, en een Mixto-uitvoering. De eerste leveringen zijn gepland voor midden november. De prijzen beginnen bij € 15.499 (ex. BTW).

De gesloten bestelwagen en Tourer-versie worden leverbaar in combinatie met het PRO uitrustingsniveau. Daarbij zijn bijvoorbeeld de portiergrepen en sierstrips op de schuifdeuren in carrosseriekleur uitgevoerd. Het interieur en het passagiers- en laadcompartiment worden verlicht met behulp van led-verlichtingstechnologie. Eveneens standaard inbegrepen zijn het Mercedes Benz audiosysteem, een in hoogte verstelbare bestuurdersstoel, airconditioning en elektrisch bediende ramen vóór met comfortfunctie. De laadruimte van de Citan gesloten bestelwagen PRO is uitgerust met een kunststof vloer.

De Citan bestelwagen heeft standaard één schuifdeur. De meerprijs voor de tweede schuifdeur bedraagt € 337. Andere interessante opties zijn het MBUX multimediasysteem (meerprijs € 720) met onder andere een 7 inch touchscreen en smartphone-integratie met Apple Car Play en Android Auto, navigatie via harde schijf (€ 400 bovenop MBUX) en LED High Performance-koplampen (meerprijs € 830). Aanvullend op de standaarduitrusting voorziet het actieve-veiligheidpakket (meerprijs € 1.200,-) de Citan gesloten bestelwagen van een aantal extra rijassistentiesystemen. Voorbeelden zijn actieve remassistent, actieve spoorassistent, snelheidsassistent en dodehoekassistent.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo