DKV Box Europe uitgebreid met Polen

DKV Mobility zorgt voortaan voor de afrekening van de nieuwe trucktol in Polen. Het e-Toll elektronische tolsysteem gaat in Polen officieel op 1 oktober van start en vervoerders kunnen zich nu al bij DKV Mobility registreren.

Klanten die al een DKV Box Europe gebruiken kunnen het nieuwe tolsysteem gewoon toevoegen en op hun tolbox laten autoriseren voor afrekening. Daarnaast is er de nationaal verkrijgbare Poolse on-board unit. “We zijn er trots op dat we onze klanten nu ook in Polen de mogelijkheid van een adequate toloplossing bieden,” zegt Jérôme Lejeune, Managing Director Toll bij DKV Mobility. “Hiermee hebben we alweer een nieuwe mijlpaal bereikt en kunnen we onze klanten op doorreis door Polen nog meer toegevoegde waarde geven.” DKV Mobility biedt tolservice aan voor trucks en personenwagens in meer dan 30 landen.

Lees alles over DKV Euro Service Benelux BV

DKV Euro Service Benelux BV

video

TRANSPORT & VAN.TV 42: één box voor heel Europa via DKV Euro Service

DKV Euro Service is al meer dan 85 jaar een van de meest toonaangevende serviceproviders op gebied van wegvervoer en logistiek. Van verzorging onderweg tot het afrekenen van tol en btw-restitutie, op alle Europese wegen kunnen transporteurs op DKV rekenen. Met de DKV BOX EUROPE lanceert DKV een nieuwe, interoperabele tolbox voor heel Europa.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo