Eerste Iveco T-Way besteld in België gaat naar Heyrman – De Roeck

Heyrman – De Roeck is het eerste bedrijf dat de nieuwe Iveco T-Way in België bestelt. Het bedrijf was op zoek naar een robuuste terreinwagen. Ze hebben het gevonden met deze 450 pk T-Way 8×8.

Heyrman – De Roeck is een familiebedrijf dat werd opgericht in 1948 en actief is in diverse activiteiten zoals baggeren, natuurbehoud, waterbouw en onderhoud van groenvoorzieningen. Het wagenpark omvat een twaalftal vrachtwagens in alle configuraties (van 4×2 tot 8×8) en 8 trekkers met gronddumpers, naast 35 graafmachines en 9 dumpers. Het bedrijf telt 66 werknemers en heeft een omzet van 20 miljoen euro.

De vloot omvat reeds verscheidene Iveco-voertuigen (8 Daily, 1 Eurocargo 4×4 en een 6×4 containertransporter). Ze krijgen binnenkort gezelschap van een Iveco T-Way 8×8 met 450 pk en dagcabine, geschikt voor uitzonderlijk vervoer tot 90 ton totaalgewicht. Koen Heyrman legt uit waar hij naar op zoek was: “Een super robuuste terreinwagen met een hoog vermogen, een goede prijs/kwaliteit verhouding en het goede advies en de technische ondersteuning van de Iveco Cammaert Trucks dealer. Wij zullen de T-Way gebruiken om grond en slib te vervoeren in extreme off-roadomstandigheden, in weer en wind en in de moeilijkste omgevingsomstandigheden. Als deze 8×8 goed is, zal er binnenkort een 8×4 besteld worden.”

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo