TL Hub Job day: nog maar enkele plaatsen over om de grootste talenten te ontdekken!

TL Hub organiseert in het kader van de Transport & Logistics beurs in Antwerpen zijn volgende 100% Transport & Logistics Job Day, en dat op 21 oktober. Managers, kaderleden, heftruckchauffeurs, chauffeurs…: maak kennis met de talenten die uw bedrijf zullen doen groeien.

Als werkgever biedt TL Hub u de mogelijkheid om uw vacatures te promoten bij een publiek van vooraf geselecteerde kandidaten. Afhankelijk van uw behoeften worden werkzoekenden uitgenodigd, gescreend en naar uw receptie begeleid. U krijgt de kans om kandidaten te ontmoeten in de vorm van een speed dating. Kortom, de Job Day wordt de place to be om nieuw talent te ontmoeten.

Aarzel niet en reserveer uw desk via de volgende link: tlhub-jobdays.com/nl/werkgevers

 

Niet overtuigd? Bekijk hier de aftermovies van onze vorige edities


Vragen? Neem contact op met Kim Lousberg: kim.lousberg@tl-hub.be of 0492/50.41.16.

TL Hub by TRANSPORTMEDIA is het enige platform dat 100% gewijd is aan vacatures in transport & logistiek. Meer dan 300 bedrijven publiceren er regelmatig hun vacatures. Er zijn momenteel 974 vacatures, een absoluut record!

lees ook

Aankomende Events

Sorry, no posts matched your criteria.

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo