Getac lanceert haar nieuw platform met 3D-ervaring voor Transport & Logistiek professionals [Advertorial]

Getac, de voornaamste aanbieder van robuuste mobiele computeroplossingen, heeft de lancering aangekondigd van haar nieuwe “Virtuele Transport en Logistiek Tentoonstelling”. Het betreft een online platform waar recent ontwikkelde, robuuste technologieën en geïntegreerde oplossingen voor de transport- en logistieke sector tentoongesteld worden.

De nieuwe tentoonstelling is zorgvuldig ontworpen om professionals uit de transport- en logistiek sector te informeren over de voordelen van Getac’s robuuste technologieën voor essentiële onderdelen van de transportketen. Hierbij kan gedacht worden aan luchthaven- en spoorwegbeheer, passagiers- en goederenafhandeling, vlootbeheer voor lange-afstandsleveringen, digitalisering en automatisering van havens, en vrachtvervoer.

Alle bezoekers van de virtuele tentoonstelling krijgen de kans om te experimenteren met de nieuwste Getac-producten en om digitale content, datasheets en inzichten te bekijken. Daarnaast kunnen zij rechtstreeks contact opnemen met de experts van Getac.

Met dit initiatief wil Getac bedrijven ondersteunen bij het selecteren van digitale oplossingen voor het bewerkstelligen van de vereiste transformatie van hun IT-processen.

Nieuwe innovatieve technologieën zoals het Internet of Things, Artificial Intelligence, Augmented/virtual Reality en 5G hebben krachtige software- en hardwareoplossingen nodig om processen te optimaliseren, kosten te verlagen en concurrerend te blijven op de wereldmarkt.

De virtuele tentoonstelling Transport en Logistiek biedt deelnemers de perfecte gelegenheid om kennis te maken met Getac’s nieuwste producten en oplossingen, alsook om de belangrijkste kenmerken, de functionaliteiten en het design van deze toepassingen van dichtbij te bekijken. Hierbij kan in het bijzonder gedacht worden aan de nieuwe zeer configureerbare, volledig robuuste F110- en UX10-tablets voor transport- en logistiek professionals die in extreem veeleisende omgevingen werken; maar ook aan oplossingen voor behandelingsprofessionals, zoals het Getac Device Monitoring System (GDMS), de Getac Driving Safety Utility en de Getac Keywedge Barcode Reader Utility.

U kunt zich via de volgende link inschrijven: VIRTUELE TENTOONSTELLING VOOR TRANSPORT EN LOGISTIEK

 

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo