Gheys neemt Witlox Logistics Oirschot over

De groep Gheys nam de firma Witlox Logistics Oirschot uit Hilvarenbeek over. Dit is voor Gheys dit de tweede overname op twee jaar tijd en de eerste in Nederland. 

Witlox is een familiebedrijf gespecialiseerd in het vervoer van droge bulk voor de petrochemische sector. Het bedrijf bestaat al 30 jaar en telt vandaag een twintigtal combinaties. Hun werkterrein is voornamelijk de Benelux en Duitsland.

“Witlox en Gheys werken reeds geruime tijd nauw samen.  De cultuur van beide familiebedrijven is een mooie match alsook de activiteiten vullen elkaar perfect aan. Zowel de klanten van Witlox als Gheys zullen er wel bij varen van dit samengaan” zegt Tinny Witlox, stichter van Witlox Logistics Oirschot. Hij is blij dat hij een oplossing heeft gevonden om de toekomst van de onderneming op lange termijn veilig te stellen en zal de dagelijkse operaties in Nederland blijven aansturen.

Voor Ronny Joos, CEO van Group Gheys, betekent deze overname een nieuwe stap naar de verdere internationalisering en uitbreiding van de vloot: “Hiermee willen we het aanbod aan capaciteit voor onze klanten verzekeren en optimaliseren in een steeds complexere en wijzigende Europese transportmarkt. Het Europese Mobility Package, bovenop het grote tekort aan instroom van nieuwe chauffeurs, zal immers een grote impact hebben op de beschikbare vlootcapaciteiten binnen Europa en zal leiden tot een toenemende druk op de kosten.”  Hij kijkt echter uit naar verdere overnames in andere landen en wil over drie jaar de kaap van 100 miljoen Euro omzet te passeren.

lees ook

Aankomende Events

Sorry, no posts matched your criteria.

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo