Gobo opent een nieuw magazijn in Maasmechelen

Het Limburgse logistieke bedrijf Gobo opent vandaag een nieuw magazijn in Maasmechelen. Het 10.500 m2 grote voormalige industriegebouw werd gedurende enkele maanden gebruikt als vaccinatiecentrum.

Gobo beschikt reeds over 35.000 m2 opslagruimte in zijn hoofdkantoor in Lanaken en een kleine opslagruimte van 5.000 m2 in Maastricht, aan de andere kant van de grens. Deze derde site brengt de totale opslagcapaciteit op 50.000 m2. De locatie, gelegen in de Oude Bunders, werd oorspronkelijk tot 2017 door JLG gebruikt voor de productie van hoogwerkers en mobiele platforms. Het bestaat uit een eerste magazijn van 7.000 m2 met 12 laadkaaien en een tweede magazijn met twee poorten.

Dit is echter niet het laatste project dat het Limburgse bedrijf zal ondernemen, zoals COO Frank Ruette uitlegt: “We zitten in een periode van constante groei en om onze klanten op een ideale manier te kunnen blijven bedienen, hebben we nog steeds extra capaciteit nodig. Tegen het einde van het jaar zullen we in Lanaken een nieuw gebouw kunnen openen met een nieuw magazijn van 8300 m2.”

lees ook

Aankomende Events

Sorry, no posts matched your criteria.

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo