H.Essers brengt eerste ‘nieuwe’ DAF van België op de weg

Dit is geen klassieke bestelling, maar een testvoertuig: H.Essers heeft een nieuwe generatie DAF XF 450 FT in gebruik genomen. Volgens onze informatie is DAF bezig met de registratie van een aantal pre-productievoertuigen in geselecteerde wagenparken en zijn H. Essers en Alders de twee Belgische vloten die voorrang hebben gekregen. Een logische keuze als je de nauwe banden tussen DAF Trucks, de dealer Truck Trading Limburg en Alders kent, maar iets verrassender als het op H.Essers aankomt. Het voertuig blijft een jaar lang in het wagenpark van de in Genk gevestigde vervoerder en zal dienen als testbed voor de Nederlandse fabrikant.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo