Hamburg Port Authority zal 25 Nikola Tre inzetten

Ter gelegenheid van de inhuldiging van hun nieuwe productiefaciliteit in Ulm hebben Iveco en Nikola een MoU ondertekend met Hamburg Port Authority. De Duitse haven zal 25 Nikola Tre batterij-elektrische voertuigen (BEV) in 2022 in dienst nemen.

De partijen willen samenwerken in twee fasen: de eerste fase omvat het testen van de Nikola Tre BEV’s in de haven voor transport- en logistieke activiteiten, samen met hoogwaardige laadoplossingen. Tijdens de tweede fase zullen de BEV-voertuigen volledig geëintegreerd worden in havenactiviteiten. De voertuigen die voor deze twee fasen worden geleverd, zijn de Amerikaanse versie van de Nikola Tre met speciale machtigingen voor in-port-exploitatie. De Europese versie van de Tre BEV zal later van de band rollen.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo