Kässbohrer lanceert vlakke aanhanger

Kässbohrer, reeds een gevestigde waarde op de markt van diepladers, breidt zijn gamma uit met zijn eerste TAN-aanhangwagen. Het eerste model, dat zich in de goedkeuringsfase bevindt, is te zien op de stand van The Truck Company op Matexpo.

De TAN dieplader is een modulaire oplossing: hij is verkrijgbaar met drie (1+2) of vier (2+2) assen, met of zonder zwanenhals, met blad- of luchtvering en met of zonder hydraulische oprijplaten. In P1+2-configuratie heeft deze aanhangwagen een totale lengte van 8000 mm, een vloerhoogte van 940 mm, een breedte van 2500 mm die kan worden uitgeschoven tot 3000 mm en een koppelhoogte van 740 of 890 mm. De assen zijn SAF 11 tonners.

lees ook

Aankomende Events

Sorry, no posts matched your criteria.

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo