Krone introduceert een nieuwe lichtgewicht Box Liner

Het nieuwe Krone Box Liner eLTU 40 Light Traction containerchassis kenmerkt zich door zijn lage eigen gewicht (4.200 kg) en korte wielbasis (7.470 mm). Dit maakt het mogelijk zware containers te vervoeren zonder de aandrijfas van een 4×2-trekker te overbelasten. Volgens Krone biedt dit model ook een bijzonder interessant alternatief voor het vervoer van twee 20-voet containers: in plaats van een centrale chassisverlenging te moeten gebruiken, maakt de Box Liner eLTU 40 Light Traction gebruik van een nieuw gepatenteerd systeem dat de afstand tussen de achterkant van de container en het midden van de achteras beperkt tot 565 mm. Dit resulteert in een hogere belasting op ,de zwanenhals en een betere tractie. Dit containerchassis is ook verkrijgbaar met uitbreidingen voor 45-voet containers (Box Liner eLTU45).

lees ook

Aankomende Events

Sorry, no posts matched your criteria.

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo