Laurent Jossart wordt CEO van Liege Airport

Na het abrupte vertrek van Luc Partoune en de mislukte komst van Christophe Bernardini, heeft Liege Airport eindelijk een nieuwe CEO. Laurent Jossart, die voordien CEO van LuxairCARGO was, zal op 1 december in functie treden.

Laurent Jossart is 54 jaar oud en begon zijn loopbaan in de advieswereld alvorens de functie van CFO te bekleden bij de Belgische luchtvaartmaatschappijen City Bird en Virgin Express. In 2002 werd hij benoemd tot CEO van Charleroi Airport, waar hij vier jaar bleef. Daarna stapte hij over naar Luxair Group waar hij CFO en CEO was van LuxairCARGO en Luxair Airlines. De voorzitter van Liege Airport, Marc Renouprez, is verheugd over deze benoeming “die zal zorgen voor de stabiliteit die de luchthaven nodig heeft om haar groei voort te zetten”. Jossart zal de sereniteit op en rond de luchthaven van Luik moeten herstellen, een groeitraject van de activiteiten moeten aanhouden en de integratie moeten verzekeren van de activiteiten van Cainiao Logistics en zijn klant Alibaba, waarvan de nieuwe hub bijna voltooid is in de zone Cargo Nord.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo