Maak uw bedrijfsvoertuig intelligenter met gratis dashcam van Vos Car Electronics [ADVERTORIAL]

Voertuigen veiliger, intelligenter en performanter maken: Vos Car Electronics doet het al meer dan 60 jaar. De automotivegroothandel uit Hoeselt staat bekend als expert in aftermarket onderdelen. In 2020 namen Steven en Jonas Claus de zaak over. Sindsdien ligt de klemtoon meer dan ooit op innovatieve elektrische en elektronische accessoires. Van beveiligings- en track-and-tracesystemen over dodehoekcamera’s tot connectiviteit en marterverschrikkers. Hun parallelle online shop bundelt intussen al meer dan 500 artikelen. Zoals een dashcam met WiFi en GPS ter waarde van 225 euro, die Vos nu gratis weggeeft bij een unieke actie*.

“Betrouwbare systemen die de bedrijfszekerheid van je vloot garanderen, zijn belangrijker dan ooit,” zegt Steven Claus. Steven is al meer dan 30 jaar actief in de automobielsector, zowel bij importeurs als dealergroepen. Hij kent de hedendaagse noden in de automotivesector door en door. “Daarom werken wij alleen met OE-equipment: hoogkwalitatieve accessoires die evenwaardig zijn aan de originele uitrusting.”

Zoon Jonas studeerde af als burgerlijk ingenieur met een passie voor innovatie en technologie. Dat resulteerde in een gloednieuwe online shop én een sterke focus op intelligente systemen. “We hebben veel aandacht voor de specifieke noden van transporteurs”, zegt Jonas. “Zo is ons CAN-bus-alarm heel gegeerd. Het is vlot te installeren en in combinatie met een penlock is de deur van de laadruimte hermetisch afgesloten. Je activeert en deactiveert alarm en penlock automatisch met je autosleutel.”

Kijken door een gesloten achterwand

Veel transporteurs kiezen ervoor om hun bestel- of vrachtwagen bijkomend uit te rusten met betrouwbare dodehoekcamera’s of -sensoren. Jonas: “De minicamera is vlot te integreren boven het nummerplaat of in het derde stoplicht. In combinatie met een scherm in of op het dashboard krijg je een totaalzicht over je omgeving. We verkopen zelfs monitors waarmee je via je achteruitkijkspiegel door je gesloten achterwand kijkt.”

Op de linker- en rechterkant van je dashboard zijn een auditieve en visuele detector geïnstalleerd. Naargelang de gevoeligheid lichten ze op wanneer je een andere wagen of een zwakke weggebruiker te dicht nadert. Bijvoorbeeld bij een inhaalmanoeuvre of als je afslaat. Actieve systemen geven ook geluidssignalen wanneer een botsing dreigt.

Steven: “Ook de track-and-tracesystemen zijn erg in trek. Logisch. Ze bieden zicht op de locatie van je bestelwagen én monitoren het rijgedrag. Een overzichtelijke rapportering biedt inzicht in snelheidsovertredingen, brandstofverbruik, gekozen routes, … Daarnaast zijn er cruisecontrol-units met ingebouwde snelheidsbegrenzer. Handig in zone 30. Je kunt zelfs je toerental begrenzen om milieuvriendelijker te rijden. Ja, hoe intelligenter je wagen, hoe slimmer de bestuurder,” besluit Steven.


*Uitzonderlijke actie!
Gratis dashcam t.w.v. 225 euro.

Bij aankoop vanaf 1000 euro exclusief BTW ontvang je een gratis dashcam mét Wifi en GPS ter waarde van 225 euro. De dashcam heeft een kijkhoek van 152° en filmt en registreert in full HD. Kijk snel in de onlineshop: www.vos.be.


lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo